Maartje Patist

Maak kennis met Maartje

“Als senior HRM Consultant ben ik gewend om op verschillende niveaus en met veel verschillende soorten HR-thema’s aan de slag te zijn.

Organisaties vragen mij enerzijds om te helpen bij dagelijkse operationele HR-vraagstukken zoals ontslag en ziekteverzuim en anderzijds om deze vraagstukken voor te zijn door ze te adviseren en te ondersteunen bij HR beleid en projecten. Dit doe ik voor veel verschillende MKB-bedrijven (als losse vraagstelling en ad-interim op locatie).

Door de jaren heen heb ik veel workshops en trainingen gegeven. Ik zoek hierbij aansluiting bij de dagelijkse praktijk; geen hoogdravende wetenschap en dikke beleidsstukken maar juist zorgen dat de basis op orde is en praktisch vanuit HR aansluiting zoeken bij de missie en visie van de organisatie.

Dit zie je onder andere terug is de gekozen onderwerpen van de workshops; het gaat over alledaagse problemen en hoe dat aan te pakken.

Waar kan probeer ik verbinding te zoeken. Het is een meerwaarde als mensen elkaar ook na een workshop weten te vinden en van elkaars ervaringen kunnen leren.

Ik vind het leuk om mensen verder te helpen. Het geven van workshops en trainingen is daar uitermate geschikt voor. Schuif een keer aan!”

Kernwoorden: hands on, no nonsens, aanpassend aan de vrager een begrijpelijk antwoord geven
Neem contact op