Kimberley ter Veer

Maak kennis met Kimberley

Als bijna afgestudeerde HRM ‘er (06/2021) heb ik een passie voor het vak HRM en arbeidsrecht!

Mijn loopbaan is in 2018 bij Brouwers gestart in diverse rollen; ik ben begonnen als stagiair waarbij ik mijn meewerk- en beleidsstage heb mogen volgen bij BrouwersHRM. Daarna ben ik bij de onderneming gaan werken als HRM consultant en via het flexibel eindjaar heb ik ook mijn praktijkonderzoek en afstudeeronderzoek bij Brouwers mogen uitvoeren. Zo heb ik onderzoek gedaan naar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid bij de onderneming. En heb ik als afstudeeropdracht een nieuw opleidingsbeleid geschreven/ontworpen voor de PE-plichtige adviseurs en accountants.

Andere thema’s welke ik interessant vind zijn: arbeidsjuridische kwesties, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, ontslag trajecten en  duurzame inzetbaarheid. Ook geef ik trainingen over Microsoft Teams en ondersteun ik mijn collega’s bij het organiseren van diverse trainingen en sessies. Ik denk graag mee met vraagstukken op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau!

Ik hoop u graag eens te mogen ontmoeten tijdens een van onze sessies van Brouwers Academy!

 

LinkedIn Kimberley
Neem contact op