Francois van Langevelde

Maak kennis met Francois

Directeur BrouwersHRM. Actief binnen het palet aan vraagstukken instroom, doorstroom en uitstroom. Dit vanzelfsprekend met een directe link naar het salaris vak.

Vanuit mijn eigen ondernemersgeest hard lopen voor de ondernemer bij zijn strategisch HRM beleid. Hierbij behoort ook de vertaalslag van filosofie, visie naar operationele zaken. Ik focus me op waar ik echt goed in ben.

Wij zijn de ondernemers naast de ondernemer, verdiepen in de klant en zijn branche. Denkend vanuit het belang van de klant. Over ethiek discussiƫren wij niet, dit doen wij. Zaken doen met een glimlach. Hard lopen voor de klant op basis van wederzijds vertrouwen, kennis, inzet en inspanning. Dit alles binnen de pijlers Accountants, Adviseurs, Brouwers HRM, Venturefirm, Fundfirm, Fiscaal en Juristen.

De kracht ligt in het adequaat oppakken van problemen binnen het brede vakgebied HRM. Daarnaast het vakgebied HRM onlosmakelijk zien met de salarisadministratie. Vanuit de ondernemersgeest en welgemeende sociaal-maatschappelijke betrokkenheid beschikken over een omvangrijk netwerk. Binnen dit omvangrijk netwerk werk ik intensief samen met gedegen partijen welke zich reeds ruim hebben bewezen.

Specialismen: Naast bovengemelde werkzaamheden binnen Brouwers ben ik maatschappelijk en sportief actief.

Vanuit de aandacht voor de maatschappij vanzelfsprekend betrokken bij en in diverse besturen in het Zwolsche. De koppeling met sport is hierbij voor mij vanzelfsprekend.

Binnen BrouwersHRM houd ik mij vooral bezig met uitstroom vraagstukken en het strategisch HRM beleid.
www.brouwers.nl / 038-8515200

Neem contact op