WKR- sessie

Meer informatie

Interactieve WKR-Sessie

Tijdens deze (online) sessie gericht op de werkkostenregeling zullen wij u meenemen in het doel van de WKR en de toepassing binnen uw onderneming. Doormiddel van een interactieve quiz zullen wij uw kennis testen en toelichten hoe de stellingen zich tot de praktijk verhouden.

Wat zijn namelijk de verschillen tussen loon, terbeschikkingstelling en verstrekking? En in welk ‘’laadje’’ van de WKR valt bijvoorbeeld een computer bril of bureaustoel? Al deze thema’s komen aan bod in deze sessie!

Voor wie?
Ondernemers, specifiek HR-professionals en salarisadministrateurs, die op de hoogte willen worden gesteld omtrent personeelsbeleid en de veranderingen die zich nu voordoen. Tevens is de bijeenkomst geschikt voor HRM-medewerkers, (arbeidsrecht)adviseurs, P&O-medewerkers en eenieder die een kennis delend dagdeel wenst bij te wonen. ‘’De’’ sessie voor uw HR en salarisprofessionals om kennis op te doen en leren toepassing binnen hun werkveld uw onderneming.

Meer info
Locatie: online
Datum: op aanvraag
Tijd: 2,5 uur ( inclusief quiz)
Kosten: Indien u klant bent van Brouwers Accountants en Adviseurs/EKW kunt u zich aanmelden voor deze kennissessie. De kosten bedragen dan € 245, – exclusief btw per persoon. Ook niet-klanten van Brouwers/EKW kunnen zich aanmelden voor deze kennissessie. De kosten bedragen dan € 295, – exclusief btw per persoon.

Vooralsnog geven wij onze sessies digitaal via Teams of Zoom, we nemen de richtlijnen van het RIVM in acht. Gezien de situatie waarin wij ons allen nu begeven is het ook mogelijk om de bijeenkomst te laten plaatsvinden op de locatie te Apeldoorn of in overleg bij u op locatie. De grote ruimte zorgt voor voldoende afstand. Indien er veel aanmeldingen zijn, waardoor we niet meer kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, zullen wij tevens een cursus organiseren op onze vestiging in Zwolle of de cursus online geven.

Uiteraard kunnen wij de training op maat maken naar de behoefte van uw onderneming. De kosten voor deze training hangen af van uw behoefte en vraag, eveneens als dat datum en tijd. Vraag nu uw offerte aan via k.ter.veer@brouwers.nl Ook is het mogelijk om te bespreken indien fysieke aanwezigheid gewenst is, dit op locatie te kunnen uitvoeren.

Inschrijven cursus

Via onderstaand formulier kunt u zich direct inschrijven voor een van onze beschikbare cursussen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde cursussen

Prinsjesdag/Najaarsactualiteiten 2021

Prinsjesdag/Najaarsactualiteiten 2021 Brouwers Academy wil graag kennis en ervaring rondom HR-thema’s gecombineerd met de actualiteiten met je delen. Dit doen wij door deze (interne)...

Bekijk cursus

Help, mijn medewerker is ziek!

Brouwers Academy wil graag kennis en ervaring rondom HR-thema’s gecombineerd met de actualiteiten met u delen. Dit doen wij door deze (interne) sessie Help,...

Bekijk cursus

Cursus arbeidsrecht & corona

Ondernemers, specifiek HR-professionals en salarisadministrateurs, die op de hoogte willen worden gesteld omtrent actualiteiten arbeidsrecht, corona uitsprkaen en praktische zaken omtrend de maatregelen vanuit...

Bekijk cursus