Cursussen & trainingen

Cursussen en trainingen voor Salaris- & HRM-professionals

Brouwers Academy biedt cursussen en trainingen aan voor vak professionals en geïnteresseerden. Wij zetten in op actieve kennisdeling met betrekking tot nieuwe wet- en regelgeving en proberen – vaak taaie – wetstheorie om te zetten in prikkelende voorbeelden.

Onze cursussen en trainingen zijn gericht op de praktijk en interactief ingevuld.
Wij bieden namens de Academy verschillende (geaccrediteerde) trainingen aan op het gebied van arbeidsrecht, salaris en HRM.

Enkele voorbeelden van trainingen welke u bij ons kunt verwachten:

Actualiteiten arbeidsrecht: In deze sessie zullen wij de dagelijkse praktijk rondom HRM en het arbeidsrecht met je doornemen. Daarnaast zal diverse jurisprudentie aan bod komen, waarbij tevens corona gerelateerde uitspraken worden toegelicht.

HR analytics: hierin zullen wij tools en mogelijkheden van HR analytics toelichten.

Verzuim & arbeidsongeschiktheid: in deze cursus zullen wij dieper ingaan op de dagelijkse praktijk, maar ook ingaan op langdurige arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Hoe kan verzuim worden verlaagd en waar liggen de oorzaken, hoe kunt je het beste een dossier opbouwen voor de Wet Verbetering Poortwachter en welke rol speelt het UWV of de bedrijfsarts?

Ontslag en Reorganisatie: zeker in deze moeilijke corona tijd zul je vaker te maken krijgen met het anders inrichten van je organisatie, hierbij denkende aan reorganisatie en/of ontslagtrajecten. Wij geven je praktische richtlijnen hoe hier het beste mee kan worden omgegaan binnen uw organisatie en waar je rekening mee moet houden met bedrijfseconomisch ontslag.

Werken met Microsoft Teams: deze training zal het gebruik van Teams nader toelichten, waarbij wordt ingegaan op het efficiënt en effectief werken met het programma binnen je onderneming.

Personeelsbeleid en Strategisch HRM: deze training zal onder andere gaan over het thuiswerken en een beleid dat zich daarachter schaart. Maar ook ziekte, vakantie en andere onderwerpen uit de dagelijkse praktijk zullen aan bod komen.

Natuurlijk kunnen wij ook andere sessies voor je verzorgen denk aan een WKR-sessie of een sessie leiderschap en teambuilding. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij geven cursussen en trainingen op maat!

Cursussen

Help, mijn medewerker is ziek!

Verzuim & arbeidsongeschiktheid

Ontslag en Reorganisatie (in Corona-tijd)

Cursus arbeidsrecht & corona

Personeelsbeleid tijdens en na corona

WKR- sessie

Prinsjesdag/Najaarsactualiteiten 2021

Vragen of interesse?

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.