Anke Bakker

Maak kennis met Anke

Als Juriste en HRM Consultant binnen Brouwers HRM heb ik veel te maken met veel verschillende en afwisselende situaties en HR-thema’s, waarbij het arbeidsrecht de boventoon voert. Hierin bied ik ondersteuning in de dagelijkse praktijk voor veel MKB-bedrijven, waarbij (arbeidsrechtelijke) vraagstukken en juridische kwesties omtrent instroom, doorstroom en uitstroom naar voren komen. Maar daarnaast ook op voorhand meedenken omtrent een strategisch HR-beleid.

Ik vind het van belang om de ondernemer een deskundig advies te kunnen geven en een oordeel te kunnen vormen over uiteenlopende zaken en hierin adequate beslissingen in te kunnen nemen. De gedrevenheid en mijn ondernemend karakter maakt dat ik samen met de ondernemer kijk naar praktische oplossingen, waarbij er professioneel, ethisch, oplossingsgericht en zorgvuldig te werk wordt gegaan.

”Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen”

Vanwege mijn ervaring als consultent AJD-UWV heb ik voor BrouwersHRM al vele ondernemingen bijgestaan bij reorganisaties en ontslagtrajecten. Op voorhand is het belangrijk hierin al een rol te spelen en mee te denken en adviseren. Hierin staan we naast de ondernemer en denken we mee in hun missie en visie en denken we oplossingsgericht. Daarnaast ondersteun ik ondernemingen in arbeidsconflicten en (ziekte) verzuimtrajecten en alles wat daarbij komt kijken. Mijn kracht hierin is de sociale betrokkenheid.

De wet- en regelgeving verandert veelal en daarbij vinden wij het als BrouwersHRM van belang om de interne en externe betrokkenen goed te informeren, maar ook van elkaar te leren. De workshops van Brouwers Academy zijn hier ook uitermate geschikt voor. Ik heb al vele workshops mogen geven, waarbij actualiteiten veelal de boventoon voeren en daarnaast de dagelijks thema’s aan bod komen.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen en ik nodig u van harte uit om een workshop van Brouwers Academy bij te wonen!

Neem contact op